Verbouwprojecten

Met deze projecten willen wij woningen een nieuw leven inblazen door deze volledig te renoveren. Deze worden te koop aangeboden in een zeer vroeg stadium zodat de geïnteresseerde kopers zelf nog keuzes kunnen maken over de afwerking.

Voorbeelden totaalrenovaties

VERBOUW PROJECT te ESSEN

Met dit project willen wij deze charmante woning volledig renoveren met als eindresultaat een woning met alle luxe en voordelen van een moderne woning maar waarbij het authentieke karakter behouden blijft. Volg hier in detail de verbouwing. De woning wordt reeds nu te koop aangeboden en kan in elk stadium aangekocht worden al dan niet door ons af te werken naar uw wensen.    

De buitengevels zijn hervoegd en en er werd gekozen de voor- en zijgevel te kaleien. Alle buitenschrijnwerk van het hoofdgebouw wordt gerestaureerd en geschilderd. Het bijgebouw is voorzien van volledig nieuw buitenschrijnwerk.  

GELIJKVLOERS Afbraakwerken: Opentrekken van de verschillende kleinere leefruimten naar 1 geheel, uitbraak van de oude vloeren en schouw. De doorgang tussen de leefruimten wordt heropgemetst in landelijke stijl passend bij de rest van het huis.

De moderne ruime keuken komt in de gezellig bijbouw met zicht op de tuin. Deze wordt volledig voorzien van nieuwe elektriciteit, sanitair, gyproc plafonds met indirecte randverlichting,bezetting, vloeren, en natuurlijk nieuwe kasten en toestellen.

De leefruimte op het gelijkvloers wordt voorzien van vloerverwarming op isochape en getegeld met natuursteen.

De leefruimte bestaat vooraan uit een eet- en zit kamer, keuken en zithoek met uitzicht op de tuin. Deze ruimtes zijn volledig open getrokken.

Naast de leefruimte wordt er op het gelijkvloers een badkamer, apart toilet en 3e slaapkamer of bureau voorzien. Ook hier loopt de vloerverwarming door. De badkamer werd verplaatst waarbij alle electriciteit en loodgieterij werd vernieuwd en de besetting waar nodig. Er komt een inloopdouche en het badkamermeubel en de spiegelkast zijn uitgewerkt in Iroko en ingewerkt in een houten wand.

1e VERDIEP 2 slaapkamers uitkomend op overloop vernieuwde dak-isolatie parketvloer

Contact

Neem vrijblijvend contact op voor meer info.